29/04-11 23.35

mösspåtagningen va inte som jag hade förväntat mig :( trodde dt skulle vara roooligt men neeeeeeehe.. Jajah =) här hemma luktar det nybakta bullar och jag sitter här i min mysiga zipperall och har precis lagt på första lagret av nagellack, min fina mintgröna från american apparel. Imorgon blire massa firande for me 19 vårar och självklart, like always valborg! blir nog en rätt schysst dag. hoppas ni också får de grymt vad än ni nu gör





Pussenelipussenpuss!!!!!

WORK IT like a diva

vi hade vikarie idag på salsa klassen och fick då istället köra runway (som jag skrev tidigare), RIKTIGT jävla kul vare faktiskt.. Vet inte alls hur jag ska förklara det på bästa sätt men vi fick alltså lära oss att gå snyggt och posea, attityd och tro på sig själv- vilket jaaaaag har lite problem med...tycker det e himlans pinsamt med lixom bara 'HÄR E JAG! JAG E SNYGG! KOLLA PÅ MIG!' MEN det gick faktiskt helt ok!! försökte intala mig själv det som ett antal lärare sagt till mig genom åren "Du måste börja tro på dig själv, för du kan, du e grym, börja ta för dig". Så tillslut började jag nog släppa loss lite mer , skit kul faktiskt :)

försökte hitta nåt bra klipp om det på youtube men icke.. Så det blev det här istället, nån slags mix av allt.
Men grymma små tjejer måste jag säga!


one day you wake up and realise you'r not as good as you was yesterday

chleten morgon!! men ska inte klaga, jag mådde som förtjänat.. Iallafall så blev gårdagens ståhej lyckat tyyycker jag, härligthärligt! :) när klockan ringde kl 8 imorse låg jag som fastklistrad i sängen så det blev inte så mycket till skola tyvärr. But tomorrooow då ere mösspåtagning och grejer!! Huuur awsooome?? AWSOME :)

senare idag blire lite runway tiiimeee (någon slags dans stil inom vougin, så det blir väldigt nytt för mig) och efter det antagligen bara hem slappa och sova.

fick nåt konstigt sug efter ägg med rom å grejer
så varför inte slänga ihop nåt och njuta lite tyckte jag..
Yyuuum! gottgottgott ♥

 

Peace!



Fullt ös

Shooo! dagen har vart suuuuper och det kommer bara bli bättre, vaknade på helt rätt sida och är mer än taggad till alla studentfestligheter framöver! wooopwoop :) Efter skolan drog arvid med mig ut i solen och vidare för att bli med longboard, as coolt men priset pratar vi inte om.. Efter det en titt på sisters å nu e jag at hooome. Ikväll ska jag hinna med att fira syrrans Boy och dra iväg på nattas studentskiva. Riktigt kuuuuul blire! Har bara lite panik över vad jag ska klä ut mig till så det kanske bara blir nåt vanligt trist men shittsamma. Humöret e ju på topp!

Syster och hennes....blivande man




påskhelg

Hej å hå! påskhelgen har vart super mysig!! så nu e det ännu ett steg närmare studenten och allt annat :) På lördag fyller jag 19år, kanske inte nåt till att fira egentligen men det är iallafall ett år äldre och även valborgsfirande! WAaaaaWaa :D Lovely!

















gula små kycklingar ägg och godis

Morgonen startade kanoners! tidigt, soligt, nödvändiga ärenden, powerwalk hem. Nu har jag packat käkat lunch och suttit lite i solen en stund. Så snart far vi iväg till vårt underbara landställe! Hoppas ni alla får en helt underbar påsk för det ska iallafall jag ha:D Ciiiiiaaaooo

Live Laugh Love  ♥



ps. ÄT GODIS TILLS NI SPYR!

feel good

shuulelu! som sagt så gick det ju inte hela vägen med Lindex i barkarby tyväääärrr.. men imorse va jag på jobbintervju hos rusta så nu får jag hoppas på de, och/eller om nån annan kanske hör av sig. Tjing Tjing ;)

imorgon åker jag iväg till landet för att fira påsk med släkt, så jävla myyys! det ska bli riktigt skönt att komma härifrån ett tag och bara må bra ♥





Från förra påsken :)

sommarfeeling

idag köpte jag loss på nagellack, jag dör för färgerna!! som en sommardröm :)



ENJOY THE WEATHER


lev för dagen

konstigt nog vaknade jag och klev upp innan tio imorse.. freakin' amazing =) så nu har jag tagit en runda till brevlådan och käkat en stadig frukost, känns riktigt skönt även fast jag somnade ganska sent igår
den här versionen på lykki li's låt är grovt skön! Kan inte sluta älska den




Lite feeling till de här soliga vädret
JUST GOTTA LOVE IT



när det som mest behövs

ville lägga till lite mer tidigare men va helt plötsligt inne i en bil påväg till lövsta med några filurer.. några skulle fiska och andra hålla sällskap, jag tillhörde väl sällskapet. Det var mysigt med levande brasa och fin utsikt men kallt, så dt blev inte så lång stund.. Tänkte att jag skulle lägga upp nåt ifrån helgen men de e så surt när man inte har photoshop. SAKNAR min photoshop mer än mest, men jag får väl ta ut nåt iallafall eftersom de blir så tråkigt utan bilder enligt mig själv



Goooonatt ♥ Peace

:D

Det har vart en helt aaawsome helg! Vädret gör att allting känns mycket enklare, och färg har man fått litegrann också :) Idag klippte jag mig, så nu känns dt jäätteekort när jag tar på det men det behövdes verkligen!! dt va så otroligt slitet och äckligt innan, ville bara spy när jag kolla på det...Lr nåt


believe

det var en riktigt nice salsa fusion klass ikväll, de gillars!
Och bara därför tänker jag lägga ut min favorit ifrån mitt fotoprojekt med marissa


That girl know how to do it



beslutsånest

Idag har jag/vi suttit och skrivit i flera timmar, nationella i svenska B. Gick väl helt ok, väldigt mycket tankar i början men i slutet fick jag iallafall till någonting någorlunda bra...Hoppas jag :)
Nu sitter jag och funderar över vilken färg jag ska välja bland de olika zipperallerna vi uppträdde i, det står mellan ljusljusgrå, rosa eller leopardmönstrad. JÄTTE SVÅRT JU!! har värsta beslutsångesten, jag vill typ ha alla tre så man kan variera lite beroende på vad jag är på för humör. haha, nee men guuuud vilken ska jag välja?

Imorgon är jag ledig igen! Vilket betyder att mitt påsklov börjar redan nu typpp..Woopwoop! imorgon då ska jag leka med marissa och kaaanske ta och klippa mig, känns inte så fel ;)

taggataggataggaaa

hej å hallå där. idag har jag blåmärken på nästan alla ställen man kan ha blåmärken på, såklart är det efter den moderna klassen igår.. Kulkul :) När jag kom hem alldeles nyss så låg ett paket på min säng, STUDENTMÖSSAN :D Fyyfan va taggad jag blev, den e så fin. Här får ni ett litet smakprov!


Nu ska jag slänga in lite tvätt och sen ut på en riktig promenad
pussas på!!

letar studentklänning

För några veckor sen satt jag och kollad efter studentklänningar på internet och föll för en liten ärta direkt. Skit snygg och ganska enkel.....Meeen då e den slut i min storlek :( Jätte ledsen blev jag. Någon som vet vart den mer kan finnas?


Hey! You're Looking Kind Of Cute

dagen bjöd på ett så jäkla soft väder, helt fantastiskt..





idag är idag




01.00 kör vi! sen blire fest resten av natten, kulkulkul :) kom till lobby gott folk and have fun!


Big Brother

jag ÄLSKAR Big Brother , jag e fast! dt blir bara roligare och roligare...Förut kollade jag aldrig för dt va så vidriga människor i huset men nu, vissa är så grovt störtsköna! i like it like it like it :)

mot ljusare tider

repa repa repa.. Lördag, söndag, today monday.. nästa gång är på onsdag då vi även ska få pröva de där små bejbidräkterna vi ska "visa upp" och uppträda i. På fredag alltså Lobby - Be there or... Be there ;)
Idag tog jag till modet och tog av mig vinterjackan för första gången! soo proud! dt va riktigt skönt faktiskt, helt fantastiskt att mörkret börjar försvinna mer och mer.. Ljusare och ljusare kvällar med ljud från mopeder och dofter av våren. helt underbart!! kommer nog börja lipa ifall snön får för sig att börja falla ner över vårt land ännu en gång
Nu vill jag bara ha vååår!

blogg.se/publishme.se fuckar uuur....så man kan inte lägga in bilder. fuck u

NATTINLÄGG

om ni inte sett Änglavakt med Michael Nyqvist... eemmh.Than DO it! helt underbar film men väldigt känslig så var beredda på en hel del tårar ni som vet med er att det hänt er förr haha.
men man får sig en riktig tankeställare efter att man sett den.



Tänkte bara tipsa om den nu när jag såg att den går på Canal+first

tjeeenare mannen

Nu känns det mkt bättre inför gigget på lobby.
repet idag gick braa och dt ska bli så kul!
Så kom till Lobby Nattklubb Fredagen den 8e april :)
SÅ vad händer mer idag? det blir till å se...




tandläkarn

inga hål hos tandläkarn imorse.....like usual, men tydligen ska jag börja med flour sköljning och lite tandtråd, vilket skulle sitta fint för mina tänder så det blir väl till att fullfölja! Men uusch va hemskt det är när dom sätter en slang in i käften och man blir helt jävla torr så tungan krymper ihop som ett ruttet litet plommon lr nåt sånt liknande..Fyy! obehaglig känsla, haha. OJ nu måste jag ta ut lasagnen som står i ugnen..Muums jag e så hungrig, hann ju inte äta lunch i skolan eftersom jag kom senare..magen kurrar :) Ät gott och va glad! Imorgon blir det TIDIGT rep som kmr fortsätta till sent på dagen, phhuuu

RSS 2.0