kärleken överflödas

det har kommit in en ny pytteliten krabat i mitt liv, som lyser upp min värld. ca två veckor sen blev jag förälskad och inget kan ändra på det!

FITT-BLOGG.SE verkar ha tagit en paus. så blir inga bilder...synd...FITTBLOGG:SE

för mig ere jobbtider

jag är en dålig människa, Jag vet..men jag har bara haft en hel del för mig som gjort att jag inte ens fått tankarna på bloggen. Vilket egentligen känns rätt Ok, det är sommar och då ska man slappna av och njuta!
fast riktigt så har det ju inte blivit för mig i sommar...nu när de flesta har gått på semester så har jag fått jobbtiderna, japp så äre. så nu börjar jag komma in i det hela :) grymt! men skulle inte bli ledsen för en anings semester ändå.

idag hade jag turen som fick en kortis med min fina daniella, hon tittade lite efter jobbkläder tills hon åker och jobbar på Disney world i Paris imorgon. helt underbart för henne! två månader borta, snacka om att jag kmr sakna!
senare fick jag även en träff med efterlängtade maaalin, vi satte oss i humlegården och mös i solen. plus att jag hela dagen hade med mig lillpojken morris, Tre flugor i en smäll! Loovely ♥

Underbara tider

shiit jag har verkligen inte haft någon som helst lust att skriva på sista tiden.. för jag har haft det för jävla bra för att ens tänka på datorn, internet och allt sånt bäjz. Studenttider och sånt galet och även andra mysiga ting har min vardag blivit över väldigad utav :) kan inte beskriva och ta upp allt här.. men tänkte att jag kanske kunde slänga upp lite bilder från min student iallafall. Resten håller jag för mig själv *flirtflirt
Lovely

min vecka har varit helt underbar hittills!! I LOVE LIFE RIGHT NOW ♥


RSS 2.0