min favvo

Jag älskar min favvoparfym från D&G
så fräääsh doft

tjååå!

igår började vi repa inför ett gig på lobby som ska vara nu den 8e. Dt gick väl helt ok...känns lite halft sådär bara, ont om tid och jaa.. skitsamma! studentmössan som kom till skolan igår va heeelt fel, ringde nyss och klaga så inom fem veckor har jag en helt ny liten mössa här hemma :)

imorse hade vi ett prov om upphovsrätten och det gick AWSOME :) har myst ute i solen och druckit te också, så himla fint väder!! wiiieee... och imorgon ska jag till tandläkarn :D

Scones mys

nu e mina underbara scones klara!! Yuuumm...avis? ;) yee YOU are

gotdamnit så snyggt!!
gör som jag, mumsa på något gött och låt dig inspireras



sååå nice. enjoy!


bättre blire inte



mormors traditionella mini-tårta till varje barnbarns födelsedag,
den här med bilar och smarties är från tuffingen Jehannis 14års dag förra helgen

puss gonatt

förresten, dt kändes lite konstigt att solsidan inte gick idag.. sorgligt faktiskt, det är ju skälet till att man kan längta till söndagar! iaf jag :) Men kollade på den nya serien istället Stockholm-Båstad och det var försej ganska skrattglatt det med MEN ingenting kan nog slå solsidan.
LÄNGTAR TILL NÄSTA SÄSONG!!



ojojoj

sicken helg. mysmiddag och filmkväll me sötaste tjejerna, lördags promenad och chill med bästa syster å mamma, mormor å morfar fika, våffellunch, tacomiddag, krök med glada vänner..
imorse mådde jag som förtjänat. så det blev en rikitg deg dag. sovit till två(sommartid) legat i soffan sen invigde jag faktiskt pappas nya våffeljärn, det vart gott men otroligt mäktigt. Hur många våfflor brukar ni kunna äta som mest? för mig går det verkligen inte mer än tre

jag älskar mina vänner

wooow it's friday! igen

JAG VILL UT NU OCH PLÅTA
NÅGON GULLIG SJÄL I SOLEN!!
idag har jag suttit i photoshop flera timmar i skolan, så jag e lite rastlös nu.. men dricker te och äter ett äpple och fotar lite tråkigt med hjälp av solen genom fönstret. Ikväll ska jag till nattsinatt och typ äta lite middag sen får vi allt se.


heheydo katter o hundar


webcamfjoll och seaside hotell

jag har väldigt mycket för mig just nu....


LYCKA

jag har haft en så bra dag idag!! något jag längtat efter och tjatat om har hänt, jag känner mig så lycklig och sprallig :)

fotograferingen flöt på men jag kan lova er att vi var nästan som ihjälfrusna små isbjörnar när vi väl bestämde oss för att vara klara, då blev det donken en stund för att tina upp. min kära lilla vän marissa är så grym, hon känns så naturlig att fota och hon passar i vilken outfit man än sätter på henne!.. siiickt! riktigt kul var det
lägger upp lite bilder från dagen en annan gång, så håll utkik :D

nu vill jag krypa ner i min lilla säng och bara mysa för mig själv, nattinatti alla goa!

UPDATE

Åhej! kom nyss hem ifrån en grymt nice och fri dansklass. knäppt att jag har dansat i ca fem år nu och aldrig kommit till skott att börja med modernt, det är ju heeelt underbart! hela klassen körde vi olika improvisationsövningar, det är så skönt att känna tyngden och "leka" med golvet! och jag som alltid haft typ skräck för att improvisera och dansa inför andra, men på den här klassen kommer jag så långt in i mig själv så jag glömmer bort det.. Awsome =)

universum ville straffa mig lite idag så precis när jag och marissa började med fotoprojektet så dog mina batterier i kameran, så imorgon blir det nya tag! projektet på 7-8 bilder ska ju redovisas redan på fredag så jag känner mig lite sådära... stressad hetere.

Peace!

today monday

imorgon är jag ledig från skolan och då ska fota med marissa till mitt fotoprojekt!
håller tummarna för bra soligt väder :)


Sssnart ska jag iväg och dansa av mig, Ciao peeps!
















no time to think

hela helgen har bestått av firanden, moa 20, arvid 19 och jehanni 14. grymt :)
det har varit ett par riktigt bra dagar så tiden bara springer iväg, jag hinner knappt ens tänka vilket känns jävligt skönt. Har lixom tänkt alldeles för mycket de senaste året så nu vill jag bara leva för dagen och ta allt som det kmr, and feel happy.

undrar va jag kmr att laga till för mumsigt till middag, senare är det iallafall solsidan jippiyeey :D

1, 2, 3...upplysning

otroligt skönt efter dessa fyspass kan jag lova. Även fast hela händerna och armarna skakar och att man dagarna efter knappt kan torka sig i arslet. men det är ändå så uppfriskande! jag älskare.. :)

bjuder på en gammal bild med
en ganska solbrun och glad tjej



Tjohej!! dröm sött

söder i mitt hjärta

jag blir ledsen, min photoshop har tagit sig en tupplur... typ föralltid :(
men iaf här kmr lite söder bilder från igår





btw. grymt skönt att vakna upp en kvart ifrån skolan imorse! Lovely
undrar när min dröm om lägenhet på söder slår in..
hmm

what a beautiful day

har precis skrivit klart en svenska uppgift så nu längtar solen något otroligt efter mig!...eller e det tvärtom?  jaja, jag ska iallafall ta mig ut i det här mysiga vädret ett tag, för detta borde inta vara lagligt. Sitta inne och plugga när universum bjuder på detta lyckorus där ute = INTE OK
Ciao peps!

TJING!

plugget klart och redo att lämnas in. Check!
myskväll m. daniella imorgon? Check!


sleeptime? Check!

awsome

tudelu där ute, har ni verkligen haft en lika bra helg som mig?
- supa, festa, shopping, mysa, och god mat..en nästintill perfekt helg om jag får säga det :)

Denna vecka väntas en hel del händelser som jag ser fram emot, tex. svar från Lindex, dans, sova m. daniella på underbara söder, fira moa 20år och fira lillpojken Jehanni som blivit så stor. Jag känner mig så glad just nu, det känns som det mesta börjar flyta på, så himla härligt :D Och idag ringde Britt från skolan och hon har hjälpt mig med mitt 3månaders indragna studiestöd = grovt efterlängtade pengar!.


GRATTIS KUSIN MOA, 20 UNGA ÅR IDAG


stenhård!

Såhär kan mina knän se ut efter en klass modernt, stenhård chey! haha jag gillare


LIFE

jag har så mycket flygande tankar men får ändå inte fram ett enda ord.

....är det fel att det här känns bra?

LET THE SUNSHINE IN'



Solen måste vara min bästa väN!
jag vill helst göra allt och lite till....
Det finns inget som kan sätta igång min hjärna på samma sätt
som den här underbara skinande planeten

Förlåt!

Jag vet! det är skit jobbigt när folk pratar om sin vikt/kroppsfigur/bantning osv osv. jag hatar iallafall att läsa och höra folks tjat om bantningsdieter och skit när dom redan är vältrimmade och fina som dom är, Så jag säger förlåt innan jag ens börjat...Förlåt

....men jag börjar faktiskt må dåligt över hur min mage blivit på senaste tiden, jag trivs som bäst när min mage är platt och gosig än när den är som nu (slapp och putande), men det e kanske inte så konstigt eftersom jag varit förjävlig med onyttigheter på senaste tiden + att träningen inte funkat som den brukar. Men nu slänger jag det i skroten. Istället blir det mycket träning och nicea nyttigheter istället Yuumm.


vart e fettet?

jag LOVAR jag ska inte mörda er med information om det här, men nu har jag iallafall ett bevis på att jag faktiskt lovat mig själv. No more hide and seek for me!

ps. en stjärna till mig som nyss gjort två kapitel av praktisk marknadsföring

heeelllO!

dt va ett tag sen jag skrev nu, har inte varit aktiv med en dator sen i onsdags.. riktigt skönt om jag får säga det :) måste passa på att tacka bästaste nea för hennes gosiga inlägg! Pusspårej <3

lovet är slut å dt suger ju lite, fast vafan dt e inte långt kvar nu till den 8e JUNI- RÅTAGGA!!!
Intervjun hos Lindex kändes mkt bra, så nästa vecka får jag svar...det pirrar i min mage. onsdagens utgång kan jag inte säga mer än att det blev så misslyckat! Men att trösta mig själv + alla de andra som va med, så blev iaf resten av min vecka ganska soft sådära.

Fan...förlåt nu vart det ett sånt där tråkigt inlägg igen där jag bara babblar på om vad jag har gjort. Men det snurrar i min skalleeee, hatar när man inte vet vad som är sant och inte.
Jaja go kväll!

Partymode!

Nu ska mina fina FINA flickor... och Smet ut!! WOOOOOORK IT LADIES :D

// Moma Nea

taggar inför en fet onsdag

bra nattsömn, glada tankar och ett leende på läpparna.
det är allt som behövs just nu, imorgon kmr det bli en riktigt fet onsdag

intervjun kl 10 och senare en galen utgång. TAGGAAAAAAAA



well...goodnight
slepp tight

MIN DAG ÄR RÄDDAD!

WOOOWW!!! jag måste bara berätta en sak
De ringde nyss från Lindex i outlet och hon ville gärna träffa mig, mig, mig!!! IMORGON :D
Så önska mig lycka till!! FYFAAAN VA KUL


som att riva upp en skorpa gång på gång

hur fan använder människor sina hjärnor ibland? att man inte blir trött på att höra sig själv klaga, sucka och tycka synd om sig själv hela tiden? fyfan, jag har blivit så anti det här. bara för att man själv mår dåligt och sätter sig själv i skiten (med mening), så ska det fan finnas gränser- att man ger fan i att skada å såra sina närmaste! visst ifall det händer nån gång, men år efter år SNÄLLA nån gång måste man väl vakna och fatta hur fucking idiotisk och patetisk man betett sig! Lr?... aja.
ta vara på dom ni har för en dag kanske dom inte finns kvar hos dig, ta aldrig någon för givet

Så...dt blev ju en bra start på dagen
korv med bröd - hey

RSS 2.0