happyyday



idag hade jag besök av arne på jobbet. idag blev det ett påslakanset. stackars lilla farbrorn-kleptoman

motivations boost

Okey....de här e bra...de här e riktigt bra!


från och med imorgon

fan va gryyyyymt!! EN dag ska jag också vara med i Gladiatorerna och jag ska KROSSA! (efter lite mer stenhård träning och muskelbyggnad) fan vilken kick jag får bara utav att kolla på programmet.. Love it! säääg mig vart ni tog vägen dessa meningslösa år??? haha nee men ärligt, älskade det som liten med. men huvudsaken är att det nu är tillbaka, Tack!


HAHA ajaa humor...

från och med imorgon börjar jag med att sikta in mig på träningen och ägna mig åt det jag älskar och verkligen mår bra utav. efter jobbet ska jag träffa tre grymma tjejer för att prata planer och dansa loooss en massvis. SOM jag har längtat! höstterminen 2011 har på ett vis varit en skam, men det kanske ändå var bra av mig att ta en paus för att vara säker på vad jag inte vill leva utan :) nu ere bara å köööttta! Hey Ouh lets Gouuu

jag vill alldeles för mycket

Jag har så mycket jag bara drömmer om att göra det här året, men det känns tungt på nåt sätt... allitihop är alldeles för mycket för att jag ska kunna fokusera och ställa mig in på att verkligen göra det till verklighet. just nu tror jag att om ett år så står jag fortfarande här å ställer mig själv frågan , Å vart fan tog de här året vägen? vilket är en av de allra största rädslorna jag känner just nu. jag vill fortsätta vara stolt över mina val! Såååååå...dags å göra en måltavla för 2012!!!
....imorgonkväll kanske :) för nu ska det mysas till max. i min säng. framför tvn. med levande ljus.
Gokväll


lyckligt härligt gammalt


mobiluppladdning


cry it u have to cry, laugh if u have to laugh, just do what u gotta do

massa starka känslor framför livet blir bättre i tv rutan.
inte för att jag behövde det men den här gamla godingen kan i vilken situation som helst hjälpa till att släppa lös sin känsliga sida. ett litet tips sådära...


sånt jag tycker om och inte tycker om

en helgrym helg med fredagsmys till 100, underbar hemmagjord fisksoppa å chips å dipp i mängder. En fullspäckad lördag med leverans av pappas superjulklapp, julgransplundring, födelsedags firande för mormor, god middag och sen en soft utgång på de! Hela den här söndagen har jag spenderat i min säng helt ofräsch och har inte ätit mer än tre mackor på hela dagen. Nu ere kväll igen och konstigt nog funderar jag över vad jag kan hitta på, även fast jag inte vill göra mer än de jag gjort tidigare idag...sova, gå på toa, sova, borsta tänderna och kanske äta något mer.

har funderat en hel del om hur arg och ledsen jag blir på folk som snackar om andra på ett sätt dom inte bör göra. hur mkt jag ångrar att jag inte ställde dig mot väggen å frågasatte ditt ynkliga beteende... längtar nästan redan till nästa gång jag får chansen. Japp onödigt prat om människor man inte alls känner är bara till för onödigt folk. punkt.



RSS 2.0