ett uttalande! JA FÖRFAN

har det alltid varit såhär eller kan man kalla det för ett nytt problem i vårt samhälle?
jag kom till en skola där majoriteten utav smågrabbarna i årskurs 1 och 2 kasta ur sig grova kommentarer och betedde sig fan INTE OK! att pojkar i den åldern precis har börjat fått upp ögonen för tjejer och därför inte vet hur man ska bete sig närheten av dom är fullkomligt förståligt. att dom springer på toa och ska kamma till håret för att imponera för den "nya snygga tjejen" tar man med ett milt skratt och leende på läpparna men att få kommenterar som "linnéaaa du, du! han vill knulla med dig!" och "du och jag ska göra barn" är några kommentarar jag inte var beredd på! chockerande och förjävligt... att dom även tog sig friheten att konstant peta på min rumpa, dra upp min tröja och försöka dra ner dragkedjan på mina byxor..........jag hade aldrig trott att det var möjligt! om jag ska överdriva lite skämtsamt kan man kalla det för sexuella trakasserier. men det kan jag inte riktigt göra.. just eftersom dom inte ens vet vad det är dom pratar om. men en sak bör dom ta mig fan veta om - att det inte är ett ok beteende!

alla barn är värda att få lära sig om respekt! och det kan man som förälder inte vara rädd för att prata om. och så som jag uppfattat det nu, måste det göras i betydligt tidigare ålder än vad jag trodde.

I truly love u david

La chapelles utställning på fotografiska va king. David la chapelle är king

different but same. same but different

blonde
vs.
brunett

u can do better than your best

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

cheer me up


throwback


blöda ur näsan.kult å testa på

Imorse blödde jag näsblod för första ggn i mitt liv! Crazyshiiit. Näsblodsoskuld check

20 år sida vid sida

Imorgon fyller min fantastiskt underliga vän 21 år! faaan vi börjar bli gamla.. från blöjan oså vidare <3

besooo

 puss från mig till alla som gjort 2012 till en grymt år!

baby so flyyy

syrran skicka bilder på snyggingen när han gled runt i sina nya fresh adidas. han vart ju till och med ballare än vad jag föreställde mig när jag valde dom. tur att han har en så häftig moster som mig! ohh he's so flyy
 
 
 
 

RSS 2.0