lyckad helg!!

Grym helg! min älskade systers fina vänner hade ordnat en surprise Baby shower för henne som även jag tog mig till efter jobbet i fredagskväll, hon fick en massa mysiga och grymma grejer och vi alla var på riktigt härligt humör! Underbart underbart :) Sen så har vi kräftskivan ute på violas landställe som jag landade på igår, även det efter jobbet. jag hade en sååå rolig kväll, det var som att det bara var vi sköna peeps som existerade. så nu har jag badat hela TVÅ ggr i sommar, haha bättre än en iaf. fan va bra jag mådde, kolsvart och superglada vänner som springer ut i vattnet total neck. Jag har en härlig känsla i kroppen :) Fy vad min helg blev lyckad!!!
Super tacksam över alla fina vänner som finns runt om mig ♥


ignorera inte det dåliga, gör någonting bra utav det

är det verkligen fredag imorgon...jag vet inte. fan känner mig halvt borta
nu har jag bytt butik så idag jobbade jag sista timmarna helt sj och stängde helt sj, jävla skillnad mellan här å där, mkt mer onödigt och komplicerade rutiner hära men det kanske bara e för att det känns som så mycket mer nu i början.. Om jag ska va ärlig så har nog hälften av den info mina kollegor babblat om inte gått in, tyvärr. men det kommer ju sätta sig som berg det med, bara jag ger det lite tid.
Så jaa, idag stressade jag för att någon gång bli klar och kunna röra mig mot bussen Och en kvart efter var jag utanför dörren. ååhh du sköna natur!

min äckliga förkylning ger inte med sig, jag förblir nog såhär äcklig.. lr.

å jag har fy helsikes massa olika tankar som trakasserar min lilla bultande hjärna.
jag hatar att ta tag i saker så fort jag känner att det är någonting i detta jag inte fattar. jag kommer ingenstans, jag bara funderar och funderar men tar aldrig tag i saken på riktigt. skit linnéa, du kan lika gärna sitta där och hosta sönder dina lungor.. HaHa Kul Tjej.

Min helg ser iallafall kanon ut!! det blir sista helgen i min "gamla" butik, lite secret events och kräftskiva med härliga vänner. så det är bara att leeee, livet har att erbjuda en hel del skönhet! det är bara att ta sig till det :)

tjoooo

vilken kväll det vart igår, jag hade det höööjdar härligt! god mat och en massa onyttigheter tillsammans med mina härliga brudar kändes inte alls fel, senare vart det hellströms där en saknad person utnyttjade kvällen och sen plötsligt va vi inne på nype. lite smått oklart men fantastiskt härligt drag hela kvällen! Just gotta love it
OCH jag va med om sjuukaste grejen, ute på gatan mötte jag två katter som var max 2 meter ifrån varandra som rörde sig i slowmotion och gav läten ifrån sig som en hemmafest fast i slowmotionröster.. jag som Ogillar (haha) katter gick bara på och ropade något liknande som "vad fan håller ni på med"? kändes som jag hallucinera men jag looovar det är sant......Phhhjuuu



GOOD TO BE HOME

visst har vi haft det mysigt men ibland kan det vara skönt att bara få komma hem. mer säger jag inte :)

ta mig fan!

just nu packar jag ner lite bra å ha saker för snart drar jag och några galna torpeder ut på äventyr i några dagar. känns inte helt fel. verkar som att det ska bli lite bättre väder de här dagarna woyeee!
Oh Snap! när jag kom till pappa idag låg mitt lönebrev i brevlådan och den 25 så ska det firas! WOOOOHOO jag ångrar inte en sek att jag slet som ett djur hela juli, helt fantastiskt :)

time to food!


smile

förra inlägget blev rätt buttert men idag tänker jag inte fortsätta i de banorna. icke! för igår hade jag det ändå super härligt, med slappande hela dagen och en spontantripp tillsammans med rätt så bra vänner, vi badade bubbelbad och njöt utav utsikten SÅ Sjukt Vackert va de!
och idag har jag vart en bra lilla syster som sprungit på söder och letat present till store bror som fyller år imorgon. men där hittade jag tyvärr inget utan jag tog mig till city och hittade lite sköna stuffs. satt de nice :)

ibland måste man lägga det mer jobbiga under skorna för att kunna trampa på lättare



jag hjärta te. puss där ute i solen

butter

för över en vecka sen bröts en rejäl förkylning ut i mig, typ en sån jag fick när jag tog studenten i juni. bara att rösten suttit kvar den här gången. och detta rejäla hostande, snor-täppthet och febrighet tycktes inte räcka! nejnej igår fick jag en fruktansvärd känsla i öronen, smärta och helt bortdomnade. egentligen borde jag väl ta mig ner till vårdcentralen och kolla om man kan få någonting emot det, men jag orkar verkligen inte.
jag/vi gissar på att jag fått detta efter att ha jobbat alldeles för mycket den senaste tiden, jag har typ konstant jobbat, haft en ledig dag per vecka och när efterlängtade augusti väl kom så bröt det här eländet ut. bara för att jag såg fram emot mer lediga dagar! men aah se så kul det vart. Men jag tänker allafall inte låta det här förstöra min andra lediga helg på typ hela sommarn. SÅ DE SÅ!


step back

when anything is more important than you - you have to let it go

-

dont ever trust someone that lies to you, dont ever lie to someone that trust you


lyyyx

SÅ skönt är det! om ni bara kunde förstå mig, detta är min första lediga helg på 5 veckor nu. det är lyx! och att det blev en långhelg skadar ju inte heller, så idag spenderade jag en solig och blåsig dag i sigtuna med lisa och pedro. vi picknickade, spelade mini golf, åt glass, det var suuuper härligt! :)












jahehe jahehe

man kan ju inte använda en smutsig gammal trasa och hoppas på att den en dag ska bli ren


why to love life

tänkte slänga in lite härliga citat och annat från randoms, som jag hört de senaste dagarna. So listen up!

Pappan på stranden till sin 7åriga son. - "Igor, du har aldrig varit snäll mot mig, Aldrig någonsin!"
hahahha jag låg ett tag efteråt och skratta så jag grät och härmade honom lite sådär diskret.

Såg ut som en helt vanlig ung kille på maybe 20+. han såg inte ut att bry sig ett skiiit om vad andra tänkte och tyckte om honom, nejnej..kände han för att gå runt mitt i gamla stans små mysiga kvarter och weila det högsta han kunde med hörlurar i öronen, Jo då gjorde han det också. härlig typ de där.

Skön typ på cykeltur vid mälarn i gamla stan -"Fan, tack för att du finns!"
Å tack för att DU finns!! fan va glad man blir när man får spontana och underbara kommentarer utav folk. Han diggade tydligen mina orangea shorts och hur jag bar dom. han var helt överlycklig att en enda tjej i hela stockholm var så fräck som jag den kvällen.

Sen förresten så samma kväll träffade jag och viola på en kille som hette tyyyp Petri eller vare nu va, vilket är violas pojkväns idol lr nåt. Han är känd från Idol men fick inte gå vidare och vara med pga alkohol missbruk. SJUKT synd! för hans röst va inte att leka med, vi fick ett litet live uppträdande och han prata på och bjöd på cigg. Trevlig karl det där!



Puss på er världen. Nu blire sex and the city avsnitt. Why to love life ♥

RSS 2.0