ibland e jag nog ganska så bäst

vad brukar folk ha för sig en lördagkväll som den här? aaa ni, iallafall inte dra ut och springa..lr?
men jag känner mig faktiskt ovanligt bra! efter en hejdundrandes fuktig dag på jobbet så promenerade jag hem och la mig en stund i solstolen för att slapppaaa litegranna, så jag somnade nästan. men efter det vart det kina restaurang med paps och jag fick äääntligen min efterlängtade sushi Muuums! efter det tog jag inte och gjorde sånt som man egentligen brukar göra på lördagkvällar, Nejnej jag tog mig i skinnet och sprang en runda..
Alltså får jag första priset idag! tack.tack..tack.. :)


då vare fredag idag igen

vecka efter vecka..tiden bara försvinner känns det som. sommarn verkar inte ens ha börjat men så eren lixom nästan slut snart. hur sjukt? jäklars så sjukt. MEN jag har haft en bra sommar ändå! har tagit dagarna som de kommit och försökt att ta vara på varenda minut, hur än situationen sett ut. det ända jag varit dålig på är att träna, dålig tjej där! men jag har jobbat arslet av mig för att kunna leva och blicka framåt. Såå värt det, imorgon blire sista helgen på Hemtex (allafall, ett tag framöver).

tänkte att jag skulle berätta vad det var för intervju jag va på idag om ni nu vill veeeeta?? äh dt skiter jag faktiskt i om ni vill eller inte ;) Abercrombie and Fitch har kommit till Sverige och ska nu i Augusti öppna en butik i Gallerian mitt i Stockholm. och för några veckor sen så kom det fram några tjejer till mig på stan och frågade om jag var intresserad av att vara modell för deras butik(vilket jag kommenterade med "men jag är inte modell") men det hade tydligen inte med saken å göra. jag hade ju ingen aning om vad det var för affär så jag lyssnade på vad de hade att säga och tyckte det lät som en kul grej och skrev på ett papper lite enkelt sådär. med modell menas det att gå runt i butiken med deras kläder och vara sjukt härlig mot alla kunder.
Ehh ja, så jag var alltså på intervju för Abercrombie and Fitch today. det gick bra men jag var gallhet pga både värmen och nervositet. Haha men dt känns bra :) nu får jag bara vänta och se vad som händer!


ÄNTLIGEN LEEEEEDIG

imorgon!!! då är jag äntligen äntligen ledig!! försej bara en dag men vafan! hur skönt blir inte det??!. aaah jag  ska verkligen njuta :) så har egentligen inte tid för att slösa bort mina fantastiska timmar på det här, men lite uppdatering när jag känner mig glad och jäkligt oerhört trött, sliten och pmsig sitter väl ändå inte helt fel.

på fredag ska jag på en intervju, gruppintervju som ska hållas på engelska.. Säger inte mer nu, berättar mer om min lilla secret efter det istället. men jag är iaf jävligt nervig!! Hat gött alla ni som orkar titta in på min ganska så tråkiga blogg ibland. Big up to you guys :)ciiiaaoo!

uppe innan fåglarna kvittrar

De du de ni. Kl fem vandrade jag och duktiga nea till kallhälls station, total stabila. JAg hade turen som fick åka hem och fortsätta sova medans den andra krabaten fortsatte mot ett nio timmars pass of work.

JAg låg här uppe i soffan helt förlamad, utan röst och likt ett spindelnät framför mina ögon, det var en äldre kille som hade drogat mig i mitt egna hus, sen kommer jag knappt mer än att jag va ute på något hav också med lite folk och de dödade mini människor som min familj sen skulle äta. JAg grät som ett barn också. Kul?

jajamensan

nu drar vi uut.. E dt sommar så ska dt va sommar också!


update


en sväng till stan för att få med mig lite fantastiska Make up store drömmar och en glass i solen med albin blev det på min lediga dag idag. Senare blire antagligen utgång, woopwoop! Helgen känns grym, jobb från ett till fem.. Säger jag EEeej neeej till :)

LEDIG DAG

när man äntligen har en ledig dag så ere piss väder... tack för den. har iallafall inte bestämt mig vad jag ska hitta på för något idag, hittills har jag hunnit med att SLAPPA famför tvn och datorn och ätit frulle. Kan lika gärna passa på att sega såhär på "morgonen" när jag väl kan :)

men vänta, vad är det jag ser? börjar molnen försvinna?? ere verkligen solens strålar som lyser fram lite till och från nu? I thiiiink soo.. :D


RSS 2.0