nu har allt satt igång!

Äntligen! student tiderna har satt igång på rikitgt! Wooooww... tiden har gått så fort, känns som att allting bara flygt iväg och ändå så trodde man att dessa dagar aldrig skulle komma. 13 sjuka år har jag gått i skolan, och det är jag väldigt glad över eftersom man har fått vara med om så mycket, både lite sämre stunder då jag inte pallat med ett skit men även otroligt mycket oförglömliga grymt härliga och sjuka minnen som jag fått med mig. När jag tänker tillbaka på alla skolår så känner jag verkligen lycka!! och det finns så mycket som jag längtar tillbaka till, som jag skulle vilja uppleva igen och kanske även stanna i för aaaalltid hahah :D
Åååh vilken lycka! men konstigt nog är det en otrolig lättnad att äntligen få detta överstökat, kanske är det så att de senaste åren bara blivit sämre och tråkigare.. det måste nog vara så. Men jag kan bara säga så att dessa 13 år i totalt 5 olika skolor har underbara stunder som jag kommer bära med mig ända tills hjärnan tar stryk ;) FYFAN VA UNDERBART!

I fredags vare daniellas tur, flak å mottagning med mysigt folk ♥ på onsdag ere jakan!! njuuuuut nu

psst...

 

 

 



Lisa 28år 24/05-11






härligheter

Hey å hallå! jag och två härliga brudar var och invigde sommar i lördags och jag blev glatt överraskad! tyckte om det som fan, stort, alla möjliga människor, stilar, musik.. där på sommar blire till å hänga i sommar hihoha :)
hela min helg va så mysig.. grilla hamburgare och åt paj med sommarsmak med familj å släkt oxåå, + bion jag snacka om häromdan! Fast Five ♥ som chokladsåsen på glassen.
Idag så har jag faktiskt dansat, vilket jag inte gjort på 2 jävla veckor pga. allt plugg och även jobb som för en gång skull fått gått före, duktiga mig

GOSIGREJER! Direkt från The Big Apple

 

 


in love

FAST FIVE! waaaaawaaa jag älskar den! igår va jag ledig från skolan så då passade jag på att njuta ordentligt i solen heeela dagen på lite olika sätt, senare på kvällen var jag på bio. Visst, jag hade höga förväntningar på denna film eftersom jag älskar de andra MEN den här krossade! I LOVED IT :D jag vill bara se den igen och igen och igen, yumyumyuum..



kom hem för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och väntar på att de där elaka molnen ska försvinna... vill uuut men då ska det helst vara lite skön värme ifrån solen. gimmie som luuv sunshine

det var ett tag sen nu

...som jag va här och skrev, kaaaaanske för att jag har haft fullt upp, bara massa plugg och plugg och studentklänning letande och plugg och jobb och 45årskalas och plugg och studentskiva och ännu mera plugg. haha det är bara att kämpa på, det är ju trots allt mindre än 10 skoldagar kvar tills vi springer ut nu. so no turning back ;) proven, skrivningarna och redovisningarna har faktiskt gått utmärkt i slutet, känns kanoners! och igår va det våran tur att ha studentskiva och jag hade det kuulkuuuul :D måste bara skryta lite med att JAG var en utav de tre som tog sig till skolan och gjorde provet imorse, creeeeeeddddd till mig





hahahah jag fick iaf vara med en liten bit i hörnet där.. resten av kvällen undvek jag kamerorna
taaaaack å hey- solväder på g? Yeah♥

Go helg på er!

här om dagen köpte jag mig ett par nya sandaler, perfekt timing till det här regn vädret va?.. haha
men det är bara att vänta in soligare dagar :) va tycker ni?



Photographs





Vill bara tilläga att bilderna här på min blogg får ingen ta och använda utan MIN tillåtelse! eftersom det oftast är jag som själv som är fotografen.. tack :)

lev för idag.... och för imorgon ;)

de senaste dagarna har vart toppen bra! de första jobbtimmarna på hemtex är avklarade och har även fått mitt schema inför sommaren- jobbjobbjobb och mer jobb = moneymoneymoney and more money! yeh baby
och abraha +andra har haft sin skiva, och vi (jag) hade det maassssa kuligt med dans, snack, skratt och mer dans wihuwihuwihuuu :) nu e jag jätte kissenödig, hare gött Korv med bröh!


jag idag

vilken daaag :) jag vill aaaalltid att det ska vara sånt här väder, alltid alltid alltid! imorse klev jag upp ur sängen och tog på mig kläder för att ta en härligt svettig powerwalk, efter det duschade jag och åt frulle yumyumm.. sen har det vart skola en pyttestund och sedan sooolen :D nu har jag städat rummet och ätit middag så nu väntar det tråkiga- plugget. Wiiie?


Yeye Yeye

just nu är denna lilla människa i New York. jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag är, men en skala ett till tio blire en stark 10a (...plus lite mer)! Fyyyyyyy va underbart, om du ser detta så passa på att njuta hel galet :) om du inte fått mitt sms så ber jag dig här att skicka över uppgifterna du vet. Kram pårej tjejen ♥



Min helg har vart myspysig, lugn och fylld med godsaker.
imorgon e det en ny vecka med många prov, nationella, jobb, kalajs och lite dans,
skulle kunnat skippa prov och den fadderuttan men snart e det ju ändå över!
Live Laugh Love

jeete glad hest

vikarie idag med, vi hade michelo lr va han nu hette.. GRYYYYYYM SOM TUSAN! aviiis man blir.

nu ska jag berätta en STOR NYHET!!! innan dansen så gick jag och malin in på pressbyrån och kollade efter en speciell glass (my favorite, som dom dock togs bort för ett tag sen)..jag fick iallafall tips från min syster att den skulle ha kommit tillbaka och DÄR LÅG DEN!!! Magnum double cream, jag döööööööör!! har verkligen saknat den där överdrivet goda smaken, det har till och med vart så att jag stått över att köpa pinn glass för att jag vart så besviken för att den inte funnits. VILKEN LYCKA säger jag bara, och dansklassen efter gjorde dt ju bara bättre..
Glad tjej :)


you have to try it!

Jag har fått ett nytt favoritmål! åååhh så gott.. kan verkligen rekommendera det till er med god smak ;)
Keso, banan och kanel! Enkelt, billigt och suuuuuuper gott! Synd att jag inte har nån bild på det för det bara ser så otroligt smaskigt ut, men får se till att fixa det nästa gång, då kan jag lova er att ni blir riktigt sugna..



onsdagsmys

själv hemma ikväll igen, tidigare tog jag en powerwalk i det där fruktansvärda vädret..var så jäkla omotiverad egentligen, ville inte ut överhuvudtaget men tillslut tagga jag till och det va rikitgt skönt ändÅÅÅ. Gick förbi willys också och fick med mig massa godsaker hem och har nu invigt min Chili shaker från OBH nordika som jag fick av papsen i födelsedagspresent , Yuummie!


TIPPTOPP!

Jag tror detta är en utav de bästa dagarna på det här året!! Först vill jag säga att min pappa fyller 52år idag GRATTIS PAPPA ♥! Sen så som jag skrev igår så har jag nu vart på jobbintervju hos hemtex och det gick så mycket bättre än förväntat. PANG BOM så fick jag jobbet, skrev på kontrakt och allt. Känns heeeeelt sjukt! Nu sitter jag och firar med tårta kakor och läsk med mig själv eftersom pappa e påväg till flyget. Ojojoj jag tror jag inte fattat det här riktigt än men fan va jag är tacksam!



jag skulle bara vilja ringa dig nu...

2/5 - 2011

dansar mig full av glädje och energi! har nyss kommit hem och ätit lite pytt i pannan efter en härligt jobbig commersial hiphop klass med dan. Imorgon har jag tydligen ingen lektion eftersom jag e så bra och redan fått mvg på upphovsrätts provet, så det blir till att gå på jobbintervju på hemtex i jakan istället och efter det möte. På kvällen blire även lite mer daaans, wiiwaawoo :) men hurrni!! har ni tänkt på hur plötsligt det blev kasst väder igen?! Skit trist ju... Nu fryser man ju med två tjocktröjor och vårjacka, hm..skumt de där







jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer jag e nästan där

då var denna 19årsdag över, så det e nu bara ett år tills jag är 20 barre!! helt sjukt, lilla jag som vuxen. knäppt. ahh vet inte riktigt vad jag ska tillägga om gårdagen, mysigt med släkten här och senare på kvällen var jag lite här och där och ingenstans.. typ ingen alkohol för mig men jag fick det trevlans ändå tillslut. Härligt folk och lite goodiegoodie gör susen.. somnade lite fint vid fem tiden, då fåglarna kvittrade och himlen började ljusna upp. har nyss suttit och tryckt i mig pizza tillsammans med albin och jonas så nu e min stackars mage ganska överfull och jag känner mig äcklad av allt man kan stoppa i munnen.
Snart ska jag och fisen till farmor en stund, som fyller 75 imorgon :)


RSS 2.0