från en dag på landet

tänkte bara passa på att langa lite bilder här innan dt bär iväg för några veckor framöver
 
 
 

7 dagar, en vecka

nedräkningen e brutal, om precis en vecka har vi mellanlandat i madrid för att dagen efter fortsätta vår feeeet spännande resa till dominikanska republiken! de här kmr bli storslaget, its gonna be legendary! ;) 

orange and gold

 
snaaaart...snart får jag riktig sommar!

bra grejer

 
jag har levt ett par riktigt schyssta dagar i slutet på veckan. coronas. söder. saknad vän. snack. sommar. vin. tequilashots. skratt. vänner. öl. dynga. trötta tjejer. årsta havsbad. mys. picknick. tävlingar.
min lediga helg blev alltså väldigt lyckad även fast vädret sviker oss här i sverige!

tidig morgon tidig kväll

 

mysdag i regnet


yolloo

määäään... egentligen borde jag spara till de kommande resor och arbetslösheten som väntar strax runt hörnet. men...jag kunde inte kämpa emot denna gången, då vart det nastygal för några slantar.
om man gör köp mitt i natten pga att man har hällt i sig två feta (men jävligt goda) koppar te precis vid midnatt och ens huvud inte låter en få en lugn stund så lyckas man även med att beställa den såkallade v.i.p. frakten som gör ens kontokort betydligt tunnare. och allt för att fåre så fort de ba går. tålamod linnéa, tålamod. om jag ändå visste vad det är
 

work dat work

 
det ovälkomnande gigget imorgon e inställt och en skön rulle visas på canal+hits. det känns bra! Love and other drugs. det e fett
 

utmanande dag på hög nivå

idag flög syster och jag med fåglarna!! jag var livrädd, grät och krampaktigt höll jag fast mig med händerna. lisa va lite mer cool sådära..kan skylla på att hon har levt några år mer än jag. nåt sånt. man kan säga att hon värmde upp för att nån gång hoppa tallskärm från ett litet flygplan. allafaaall så var vi ca 300-500m rakt upp i luften. och poff så vare slut, dt gick supah turpo fort.. just nu känns det faktiskt inte som att jag har gjort den här galna grejen som jag ALDRIG någonsiiin trodde att jag skulle utsätta mig för. Tack mina grymma brudar som gav mig en sjuk jävla upplevelse i 20års present, det var dags att utmana mig själv lite granna.
 

RSS 2.0